Neophyte Records - Bigger Than Ever (Cherrymoon, BE) | Cherrymoon

Neophyte Records - Bigger Than Ever (Cherrymoon, BE)

Additional event info:

We starten deze maand met goed en slecht nieuws. Laten we maar gelijk beginnen met het slechte nieuws, maar wacht nog even, want er is licht aan het einde van de tunnel…

 

Een aantal weken geleden was de Belgische editie van onze ‘Bigger Than Ever” tour aangekondigd. Helaas moeten we melden dat door het gebrek aan vertrouwen in de vergunningen van de locatie we de samenwerking met zowel Hard Events als Sotto’s hebben moeten stoppen.

We bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak, maar onze eerste prioriteit ligt bij een goed georganiseerd evenement waarbij wij tijdens het feest niet voor verassingen komen te staan. Na de recente gebeurtenissen van een ander evenement wat afgelopen maand plaatsvond in Sotto’s kunnen we daar helaas niet meer 100% zeker van zijn.

 

Maar er is geen reden om je zorgen te maken, want we hebben er voor gezorgd dat we ook goed nieuws kunnen brengen! We hebben een nieuwe betrouwbare partner gevonden die dit evenement gaat organiseren: Homebase Entertainment. Het evenement gaat plaatsvinden op dezelfde datum, 18 januari, en de nieuwe locatie is wel bekend en gerespecteerd bij elke hardcore liefhebber: de Cherrymoon in Lokeren.

Event details
Date: 18 January 2014
Time: 22:00 - 06:00
Location: Cherrymoon
City: Lokeren
Country: Belgium
Tickets: 15
 
Website(s): http://on.fb.me/19eWERE

Line-up:

Endymion
Evil Activities
Furyan
Kasparov
MC Alee
Neophyte
Panic
The Viper
Tieum

Related Videos

Official Trailer
Official Trailer